Stadsvandring i Krakow med svensktalande guide

Den magiska medeltida staden Krakow

 

Upplev Krakow med en oförglömlig stadsvandring på svenska

 

Följ med våra licensierade svensktalande guider och lyssna på Krakows spännande historia samtidigt som du upplever den med dina egna ögon. Besök Gamla Staden, Kungaslottet Wawel, Judiska kvarteret m.m. under en ca 3 timmars lång stadsvandring. Turen startar vid ditt hotell och det är du själv som bestämmer hur fort turen går och hur många pauser du behöver ha.

 

Pris: 450 PLN (1-10 personer), 550 PLN (mer än 10 personer)

 

Guidad tur i Schindlers fabrik

 

Schindler factory med svensk guide

 

Det finns också möjlighet att besöka Schindlers fabrik med en svensktalande guide. Oskar Schindler var en tysk industriman som är känd för att ha räddat ca 1200 judar från att skickas till nazistiska koncentrationsläger under andra världskriget. Under en ca 2 timmars lång guidad tur i museet får man framför allt höra om hur egentligen Schindler lyckades att rädda så många, se hur själva Krakow såg ut under andra världskriget, se de rådande livsförhållanden för judarna som levde i gettot samt mycket mer. Museets fina och moderna utställning befinner sig i före detta fabrikens byggnader.

kontakta oss!

Vilka tjänster vill ni boka?

 • Peter H

  Saltgruvan Wieliczka

  Fantastisk sevärdhet och ett måste om man är i Kraków. Lätt att boka från hemsidan/mail. Väldigt bra guide. Vi reste 7 personer så alla kunde höra vad guiden sa. Helt perfekt. Rekommenderas starkt!!

 • parfah

   

  Vi var till Auschwitz och Saltgruvan. Guiderna Mats och Ewa var väldigt bra. Trevliga, bra svenska och kunniga. Hämtade och lämnade på hotellet/boendet vid utsatt tid, allt flöt på perfekt. De ordnade också transport till och från flygplatsen. Vi åkte hem sent på kvällen men det var inga problem att bli hämtade där det passade oss. På det hela taget väldigt bra service och bra turer som varmt rekommenderas!

 • ida_fosse

  Lærerik og interessant tur, med kjempehyggelig guide som snakket flytende svensk. Ble hentet på hotellet til avtalt tid, og kjørt i ny fin minibuss. Absolutt et selskap å anbefale.

 • Ann Kristin S

  Vi booket guidet tur til saltgruvene og Auschwitz i forbindelse med ferie i Krakow, og ble veldig fornøyde med opplegget! Guiden var kjempeflink, og det var veldig praktisk å bli hentet på stedet der vi bodde. Anbefales!

 • Ellinore A

  Är supernöjd med våran guidade tur på Auschwitz. Väldigt kunnig guide, förklarade bra och berättade om Polens historia. Hämtade upp utanför hotellet och gick och mötte alla. Kommer åka igen och kommer välja samma bolag även då! Önskar att vi hade tagit ett paket till och fått se och fått höra om Krakow tillsammans med henne också.

 • Ulrika P

  The best tour you can have with teenagers. Now they are imune agaist rasism for life. The guide helped us to realise the horors of the holocaust in Auschwitch and Birkenau with much respect for the victims.

 • nancy123572

  Vi var en grupp som åkte över till Polen och gick en guidad tur i Auschwitz med en svensk talande guide. Ger högsta betyg! Riktigt duktig att informera, verkligen bra och gripande på alla sätt. Rekommenderas!

 • jari_heinila

  Vi anlitade Enjoy Polen för ”hela paketet”, hämtning/åter till flygplatsen,Auswitch och saltgruvan i Wieliczka. Hämtning från hotellet och åter till hotellet efter utflykterna, bussen kom i utsatt tid. Det var lämpligt stora grupper (ca 15 st) så man hade nära kontakt med guiden under besöken. Kunniga och trevliga guider som svarade på frågor och såg till att ingen halkade efter. Mycket bra till ett bra pris, så vi var/är jättenöjda!!